Очільника нової поліції Черкащини Владислава Пустовара затримали на дачі хабара. Подробиці

habarnik-police1

 

Працівники генеральної прокуратури України затримали виконувача обов’язків начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області і заступника директора інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ України, які намагались надати хабар.

Про це розповіли у прес-службі Генеральної прокуратури України, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відтак, правоохоронці дали неправомірну вигоду у вигляді 2 тис доларів США та талонів на 400 літрів палива заступнику голови Національної поліції України за сприяння під час проходження атестації підлеглими виконувача обов’язків начальника ГУНП в Черкаській області, а саме заступником начальника ГУНП в Черкаській області – начальником слідчого управління та начальником управління кадрового забезпечення.

Злочинців затримали при спробі передати хабар службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище).

На цей час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування наразі триває.

Pustovar-Vladislav1

Згідно з даними на сайті ГУНП в Черкащині, тимчасово виконуючим обов’язки їх начальника є генерал поліції третього рангу Пустовар Владислав Володимирович, призначений на цю посаду ще у березня 2014 року. В часи Януковича-Захарченка він очолював боротьбу з корупцією, потім з організованою злочинністю в Черкаській області.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: