В Одесі поліцейські незаконно затримували і катували громадян, — прокуратура

police-new1-500x330

 

В Одесі поліцейські Чорноморського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції незаконно затримували і катували громадян. Про це 14 березня 2016 року розповіла прес-служба Військової прокуратури Південного регіону, повідомляє sprotiv.org.

«У ході досудового розслідування встановлено, що вищевказані посадові особи перевищили владу і службові повноваження, що супроводжувалося насильницькими діями стосовно трьох цивільних осіб», – йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, поліцейські незаконно їх затримали і позбавили волі, супроводжуючи це заподіяння сильного фізичного болю і морального страждання шляхом нанесення побоїв, тортур та інших насильницьких дій з метою змусити їх учинити дії, що суперечать їх волі.

Повідомляється, що чотирьом оперуповноваженим відділення повідомили про підозру у вчиненні зазначених злочинів, а щодо двох з них Приморський райсуд міста обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на 60 діб. Також до суду внесено клопотання про арешт ще двох підозрюваних.

Досудове розслідування триває, перевіряється причетність до скоєння даних злочинів та інших поліцейських.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: