Мафіозі Пилипишина продовжать судити 26 березня

У засіданні суду у справі екс-голови Шевченківської райадміністрації Києва Віктора Пилипишина оголошено перерву до 26 березня 2013 року через неявку свідків звинувачення, повідомляєНаціональне бюро розслідувань України.

25 березня на засіданні суду надавали свідчення двох свідків захисту, які проводили ревізійну та аудиторську перевірку діяльності Пилипишина на посаді глави райадміністрації.

Сам Пилипишин був присутній на суді, однак категорично відмовмився давати свідчення Він заявив, що начебто дасть свідчення після допиту всіх свідків. Він також відмовився коментувати журналістам розгляд справи, а також чутки про його призначення головою райадміністрації.

Оскільки свідок з боку держобвинувачення не з`явився на засідання, суддя Голосіївського суду Микола Дідик оголосив перерву на невизначений термін.

Під час засідання перед будівлею суду проводили мітинг близько 20 прихильників ВО «Свобода». Активісти вимагали, щоб він вийшов до громадськості та журналістів і відповів на всі питання, що цікавлять, однак, Пилипишин так і не вийшов з машини.

До речі, на сторінку Пилипишина в Фейсбуці після судового засідання посипалося багато запитань, через що екс-чиновник певно вирішив «залягти на дно» та 26 лютого 2013 року видалив свій аккаунт у фейсбуці.

Нагадаємо, Пилипишина звинувачують у зловживанні службовим становищем (ч. 2 ст. 364 КК України). Зокрема, Пилипишина звинувачують у незаконній передачі в приватну власність одному з товариств будинків на проспекті Перемоги, в результаті чого завдано збитків київській громаді на суму понад 15 млн.грн.

У квітні 2011 року прокуратура Києва об`єднала дві кримінальні справи за звинуваченням Віктора Пилипишина в одне провадження, а у вересні 2011р. передала цю справу до Голосіївського суду.

На початку лютого 2013 повідомлялося, що Пилипишина планують призначити головою однієї з київських райадміністрацій.

 

По темі:

Оставить Ответ

Вы должны войти чтобы комментировать.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: