#Зеленский побикував на Франківщині – “повісив” 175 мільйонів на нардепа Андрія Іванчука. Відео

 

Зеленський під час візиту на Івано-Франківщину зобов’язав мажоритарника Андрія Іванчука профінансувати будівництво дороги на 175 мільйонів гривень, повідомляє 40ka.info.

Під час наради з місцевою владою Зеленський розповів, що дізнався від громадян, що в низці містечок немає доріг з 90-х років.

“Не тільки Космач. Мені сказали, що у 5 містечках немає зовсім дороги і не було”, – сказав президент.

Він попросив екс-голову Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука розповісти, де немає доріг, які дороги за останні роки відремонтували і скільки треба коштів на будівництво шляхів у згаданих 5 містечках.

Щодо доріг відповів голова села Космач, вказавши, що на шлях до його села треба 175 мільйонів гривень.

Після цього Зеленський близько 3 хв поговорив за мажоритарником і зобов’язав його знайти ці кошти.

“175 мільйонів вам потрібно, і все буде нормально? Я бачу пана Іванчука (Андрій Іванчук, нардеп 8 скликання, обраний від “Народного фронту”, і депутат ВР 9 скликання, обраний як самовисуванець – ред.). Ви ж стали депутатом, я чув. Ви зря сюда прийшли. Ви ж тут народились? Ви ж з Коломиї? Дуже добре. 175 мільйонів гривень є?”, – звернувся Зеленський до Іванчука.

Той відповів, що гроші на дороги закладали у бюджеті.

“Причому тут бюджет? Що ви до того бюджету? Ви від нього вже відрізані, ви ж в курсі. Інші люди прийшли. 175 мільйонів можете допомогти? Просто таке чоловіче питання”, – сказав президент.

“У нас немає такого бюджету, щоб побудувати зараз усі дороги. Але ми хочемо допомогти людям. Ви мажоритарник, вас переобрали. Ви можете найти 175 мільйонів, допомогти?” – додав Зеленський.

На це Іванчук почав розповідати про проблеми у 88-му окрузі, де він обирався.

“175 мільйонів – це нічого. Я в принципі можу назвати прізвища людей, яких ви знаєте, у яких ці гроші є. На сніданок, обід та вечерю. Ну допоможіть, ну журналісти вас знімають. До вас буде повага. Допоможете?”, – вкотре спитав Зеленський.

“Я інший округ представляю, але я допоможу”, – врешті сказав Іванчук.

“175 мільйонів. Допоможете! Одне – я вас тільки прошу – якщо ви мене обдурите (а ви не можете!) – я дам всі ваші телефони і адреси всім селянам того містечка – вони до вас прийдуть. Я не просто так. Не обманюйте. Питання вирішене”, – підсумував преЗЕдент.

Варто відзначити, що Іванчук обирався по 88-му виборчому округу. Село Космач, яке згадував Зеленський, як село без доріг, розташоване у 89-му виборчому окрузі, де переміг мажоритарник від “Слуги народу” Володимир Тимофійчук.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: