Ілля Павлюк керує депутатами «Слуги народу» за спиною Зеленського? Відео

Окремі нардепи від партії «Слуга народу» перед важливими голосуваннями відвідують офіс бізнесмена Іллі Павлюка, який був долучений до президентської кампанії Володимира Зеленського. Його також пов’язують із олігархом Рінатом Ахметовим, повідомляє 40ka.info.

Офіс бізнесмена знаходиться в урядовому кварталі біля Офісу президента та трохи далі від Верховної Ради та Кабміну.

Журналісти вказують, що нардепи ходять в гості до офісу Павлюка перед голосуваннями за важливі законопроєкти, зокрема щодо грального бізнесу, бюджету та е-декларування.

Неодноразово сюди приходили Олег Марусяк, Богдан Торохтій, Сергій Бунін та Олександр Горобець. Журналісти також зафіксували візит нардепа Дмитра Соломчука.

Окрім того, вказують у Bihus.info, Павлюк контролює близько 30 депутатів президентської партії. Їх координацією в Раді займається Олег Марусяк.

Журналісти також з’ясували, що Павлюк і сам відвідував Офіс президента. Зазначається, що заходив він через службовий вхід.

У своїх відповідях нардепи заперечували як відвідування бізнесмена, так і знайомство з ним. А Павлюк заявив, що його не цікавить політика.

  • Раніше Павлюк був соратником скандального депутата-комуніста Ігоря Калєтніка, якого в часи Януковича вважали «смотрящим» за митницею. У нього він був оформлений помічником у 2007—2011 роках. У ті часи ЗМІ називали Павлюка “королем контрабанди західної митниці”.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: