Затриманий екс-директор НСК «Олімпійський» за кордоном одружився з дочкою олігарха

Катерина Боголюбова, дочка співвласника дніпропетровської фінансової групи «Приват» Геннадія Боголюбова, 26 липня вийшла заміж за вихідця з Донецька Дмитра Чернявського, повідомляє «Сегодня».

Одній із найбільш завидних наречених України 25 років, женихові — 39 (це другий шлюб Чернявського. — ред.).

Весілля молодята відзначали у Відні за участю «багатьох шанованих гостей» — повідомляє сайт єврейської громади Дніпропетровська, яку очолює батько Боголюбової. Сама Катерина закінчила Київський інститут міжнародних відносин за напрямом «міжнародне приватне право», але розчарувалася в професії і пропрацювала в юрфірмі всього декілька місяців.

Дмитро Чернявський — теж правознавець за своєю другою спеціальністю (у 2000 році отримав диплом Київського нацуніверситету), а до цього він закінчив у 1997 році Донецький нацуніверситет за фахом «менеджер-економіст». Починав кар’єру юрисконсультом у фірмі «Нерухомість та інвестиції».

У травні 2008 був призначений радником міністра у справах сім’ї, молоді і спорту Юрія Павленка, а з жовтня 2008 по липень 2009 року був в.о. гендиректора НСК «Олімпійський» і очолював реконструкцію стадіону до Євро-2012, але був звільнений Павленком. Незабаром його діяльністю на цій посаді грунтовно зацікавилася прокуратура і 26 травня Чернявський був затриманий. І ось виявляється, що він закордоном — весілля справляв у Відні, а живе, за деякими даними, у Лондоні.

«За моїми останніми даними, цей громадянин був затриманий, а ось відпущений чи ні — це питання до прокуратури», — каже головний радник глави МВС Костянтин Стогній.

У СБУ і Генпрокуратурі повідомили, що прокоментувати цю інформацію поки неготові.

Нагадаємо, Тимчасова слідча комісія Верховної Ради минулого літа вимагала від Генпрокуратури перевірити дані про потрійне громадянство Чернявського: українське, російське і хорватське.

 

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: