Зелені гниди знову хочуть відновити імпорт електроенергії з РФ — закон вже у Раді

Людина Коломойського та слуга путіна-зеленського, що знищує українську економіку на догоду Кремлю, знову забезпечує можливість заводам  Коломойського отримувати нашим коштом російську електроенергію, повідомляє 40ka.info.

Саме правки Геруса у 2019 завдали гігантського удару по кількох галузях української економіки — електрогенеруючій та видобувної. Через нього українська енергетика отримали велетенські збитки, а десятки тисяч шахтарів вже третій місяць не мають роботи.

За відкриття імпорту електроенергії з РФ по новому законопроекту Геруса №3657-1 на комітеті проголосували: від фракції «Слуга народу» Андрій Жупанин (автор законопроекту), Андрій Герус, Олег Семінський, Дмитро Припутень, Євген Пивоваров, Сергій Нагорняк, Анатолій Костюх, а також Юрій Шаповалов, (депгрупа «Партія» за майбутнє «), Максим Єфімов (депгрупа» Довіра “), Інна Совсун (” Голос “), Анна Скороход (позафракційна). Далі законопроект прямує на голосування у залі Ради.

Компанія «Юнайтед Енерджі» Коломойського  за жовтень 2019 — березень 2020 з Росії отримала електроенергії на 1 млрд грн. Раніше Зеленський казав на початку травня 2020 наступне — «не може бути й мови про імпорт електроенергії в країну, оскільки це залишить тисячі шахтарів без роботи».

У липні 2020 депутат Зеленського, якого екс-блазень поставив головою комітету Верховної Ради з питань енергетики вносить у ВР закон про імпорт, а десятки тисяч шахтарів вже сидять без грошей. Настільки відверте лицемірство та постійна брехня — типова риса Зеленського.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: