За 18 км від кордону з Україною путін зібрав 250 танків. Фото

putin-gnida1-500x500

Супутникові знімки зафіксували сотні російських танків на новій військовій базі у Ростовській області у 18 кілометрах від кордону з Україною, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відповідні знімки публікує видання Defence Blog.

«Супутникові знімки з Google Earth, отримані в листопаді, засвідчують наявність сотень російських бойових танків на новій військовій базі на околиці міста Кам’янськ-Шахтинський», — йдеться у тексті.

Видання зазначає, що знімки показують сотні бойових танків Т-64 і Т-62М, а також близько тисячі військових вантажівок та артилерійських систем.

Раніше командувач Збройними силами України Віктор Муженко 5 грудня 2018 року в інтерв’ю «Reuters» показав серію супутникових знімків на доказ розміщення російських танків типу «Т-62 М» на відстані 18 км від українського кордону.

За словами Муженка, за два тижні з середини вересня до 1 жовтня їх кількість збільшилася більш ніж удвічі: з 93 до 250 машин.

На думку командувача ЗСУ, це доводить, що Росія нарощувала міць до захоплення трьох військових суден України 25 листопада, і може бути передвісником повномасштабного вторгнення.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: