Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув’язнення Стерненка. Відео

23 лютого 2021 року на розі вулиці Банкової та Інститутської кілька тисяч громадян України протестують проти ув’язнення українського патріота Сергія Стерненка, повідомляє 40ka.info.

 

Поліція незаконно перекрила прохід до офісу президента спецтехнікою та живим кордоном з поліції. Прихильники Стерненка, якого 23 лютого ув’язнив суд в Одесі, скандують «Аваков чорт», «Свободу Стерненку», «Разом і до кінця», «Київ вставай».
https://www.facebook.com/alex.petrov.3975/posts/3692145700882071

Правоохоронці запевняють активістів, що прохід до ОПУ відкриють, як зберуться усі учасники протесту. Беркут Авакова не пропускає навіть депутатів!

 

 

 

Люди постійно прибувають.

 

Водночас поліція комунікації пояснює протестувальникам, що біля лігва Зеленського ще не демонтували новорічні конструкції, тому їх не пускають. Протестувальники у відповідь на те, що їх не пускають під ОП, скандують: «Зеля – сцикун!»

Протестувальники намагалися прорватися повз поліцію під ОПУ, правоохоронці виставили більше співробітників, щоб перекрити вхід. Мітингуючі їх штовхають, дехто кидає сніжки. У поліцію полетіли щонайменше два фаєри.

Люди скандують «Пропускай», махають прапорами України, станом на 20:35 прорвати кордон поліції їм не вдалося.

Протести проти ватного реваншу та свавілля відбуваються у низці міст — у Львові, Житомирі, Харкові, Запоріжжі, Чернівцях, Дніпрі, Івано-Франківську та інших.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: