Роман Насіров з уряду Яценюка приховав квартиру у Лондоні за майже 100 тисяч фунтів. Фото. Документи

Nasirov-Roman-hata4 (1)

Дім у Лондоні, у якій знаходиться квартира Насірова

Колишній заступник голови Державної фіскальної служби та керівник митниці Костянтин Лікарчук стверджує, що його колишній начальник Роман Насіров володіє квартирою у Лондоні, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відповідний витяг з реєстру Лікарчук опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з документами, людина на ім’я Роман Насіров взяла квартиру у лізинг на 125 років 15 листопада 2007 року у компанії Toynbee Partnership Housing Association Limited.

У декларації Насірова за 2014 рік ця квартира не вказана.

Нерухомість знаходиться за адресою Лаймхарбор, 3, квартира 5.

Сума сплати за лізингом становить 96 250 фунтів стерлінгів.

Витяг складений станом на 11 травня 2015 року (Насіров був призначений на свою посаду 5 травня).

У коментарях до свого посту Лікарчук написав, що, за його даними, квартира не продана досі і у ній саме завершився «невеликий ремонт».

Як відомо, 7 вересня 2015 року Кабмін Яценюка звільнив Лікарчука. Він стверджує, що причиною стали його спроби боротися з корупцією на митниці.

Nasirov-Roman-hata1

Nasirov-Roman-hata2

Nasirov-Roman-hata3

Стаття 366-1 Кримінального кодексу України. Декларування недостовірної інформації

Подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції», або умисне неподання суб’єктом декларування зазначеної декларації —

карається позбавленням волі на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Примітка. Суб’єктами декларування є особи, які відповідно до частин першої та другої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» зобов’язані подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

{Кодекс доповнено статтею 366-1 згідно із Законом № 1700-VII від 14.10.2014}

 

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: