Порошенко працевлаштував у НКРЕ рейдера з «лужніковського» злочинного угрупування Валерія Тарасюка. Депутатське звернення

Tarasuk-Valeryi1-500x360

 

Україна у війні. Майже щодня гинуть герої. А в цей час відбувається тиха окупація — на важливі посади в енергетиці призначаються ставленики російських олігархів. Сьогодні, хочу розповісти про Валерія Тарасюка, якого Президент призначив членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Тарасюк Валерій Володимирович відомий тим, що в 2006 році він особисто приймав активну участь у рейдерському злочинному захопленні приміщення Готельного комплексу «Русь» (м.Київ), яке було вчинено організованою злочинною групою «Лужниківська» (Російська Федерація). Лідером цієї групи є Олександр Бабаков, депутат Госдуми РФ, який голосував за анексію Криму. Бабаков є співвласником 10 обленерго в Україні, його інтереси тут представляє компанія «VS energy», де віце-президентом довший час працював герой нашого звернення Валерій Тарасюк.

Даний факт участі Тарасюка у рейдерському захоплені «Русі» є беззаперечним, не викликає жодних сумнівів і повністю підтверджується відеозаписом, який був відзнятий під час фізичного штурму готелю бабаковськими бандитами.

“]

Цікавим є той факт, що саме в готелях захоплених за допомогою Тарасюка російськими рейдерами Бабаков розселив тітушок, зокрема бойовиків «Оплоту», які вбивали активістів Євромайдану.

Про особливі та довірливі зв’язки Тарасюка Валерія Володимировича з російським кримінальним авторитетом Олександром Бабаковим свідчить і такий загально відомий та беззаперечний факт, що Тарасюк Валерій Володимирович свого часу працював на посаді віце-президента в компанії «ВС Енерджи Інтернешнл Україна», про яку зазначено вище.

Сам факт зайняття Тарасюком Валерієм Володимировичем такої важливої та впливової посади, як віце-президент компанії ТОВ «ВС Енерджи Інтернешнл Україна», означає наявність особливо довірливих відносин та зв’язків між ним та російським кримінальним авторитетом Олександром Бабаковим.

Tarasuk-Valeryi2-500x375

Tarasuk-Valeryi3-500x375

 

Участь Тарасюка Валерія Володимировича у вчиненні злочинів у складі російської ОПГ «Лужниківська» означає наявність у даної ОПГ засобів впливу на нього як нинішнього державного службовця, що входить до складу такого важливого та впливового органу, як Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. На це ж вказує і наявність у нього особливих та довірливих відносин з російським кримінальним авторитетом Олександром Бабаковим, які Тарасюк Валерій Володимирович намагається приховати.

В умовах фактичної війни з країною-агресором, беручи до уваги темне минуле та викладені вище ганебні факти сумнівної протиправної діяльності та сумнівних зв’язків Тарасюка Валерія Володимировича з представниками російського організованого кримінального середовища, яке має істотні та великі інтереси якраз в сфері енергетики народні депутати України — представники Міжфракційного об’єднання «Самооборона Майдану» звернулись до Президента з пропозицією розглянути питання щодо звільнення Тарасюка Валерія Володимировича з займаної посади.

Ми вважаємо, що в Україні є велика кількість набагато більш достойних, професійних, досвідчених та компетентних людей, які мають гарну та позитивну репутацію та не мають сумнівних зв’язків з російською ОПГ «Лужниківська» і які можуть працювати в НКРЕ.

З урахуванням наведеного, керуючись Законом України «Про статус народного депутата України» депутати — самооборонівці вимагають від Президента України звільнити Тарасюка Валерія Володимировича з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Звернення підписали: А.Левус, І. Лапін, М. Величкович, М.Бондар, О.Медуниця, С. Висоцький.

Боротьба з тихою окупацією лише починається. Без очищення тилу від російських маріонеток перемоги на фронті не буде. Сподіваємось, це розуміє й сам Президент.

Tarasuk-Valeryi4

Tarasuk-Valeryi5

Tarasuk-Valeryi6

Андрій Левус, голова підкомітету держбезпеки Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони, Національне бюро розслідувань України

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: