Ярославський подасть позов до суду на «АІС» за наклеп

Група DCH бізнесмена Олександра Ярославського найближчим часом має намір звернутися до суду з позовом про захист честі і гідності, оскільки вважає наклепницькою поширену Групою компаній «АІС» інформацію про спробу рейдерської атаки з метою отримання контролю над нею.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У компанії заявили що, поширений «АІС» прес — реліз «містить наклепницькі вигадки, які представляють собою цинічну і незграбну спробу завдати шкоди репутації групи DCH і її президенту Олександру Ярославському».

«Ініціатори даної інформаційної акції навмисне намагаються ввести громадськість в оману, щоб уникнути відповідальності перед кредиторами, зокрема в особі АТ „УкрСиббанк“ і правоохоронними органами по сплаті взятих і неповернених у строк позик. Група DCH має достовірними відомостями, що підтверджують цей факт, оскільки, як склалося історично, бере участь у роботі з борговими зобов’язаннями недобросовісних позичальників перед АТ „УкрСиббанк“ за ініціативою керівництва даного банку», — зазначили в прес-службі.

У компанії також висловили надію, що в процесі судових розглядів будуть встановлені реальні бенефіціари Групи «АІС».

За інформацією ЗМІ , ними є народні депутати-регіонали Василь Поляков та Дмитро Святаш, а також «сили, які стимулюють їх до деструктивних спецоперацій в інформаційному просторі».

Як повідомлялось, група компаній «АІС» — один з провідних операторів автомобільного ринку України — заявляє про спробу їх рейдерського захоплення.

 

По темі:

Оставить Ответ

Вы должны войти чтобы комментировать.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: