Андрій Богдан знущався з Зеленського, — ексміністр фінансів Уманський розповів нові шокуючі подробиці. Відео

Ігор Уманський розповів про дивні стосунки Володимира Зеленського з Андрієм Богданом, повідомляє 40ka.info.

«Президент ходить по кабінету і шукає документи, а Богдан сидить їх читає і мовчить», — згадує Уманський

Ексміністр фінансів України, теперішній радник глави офісу президента Ігор Уманський розповів про стосунки президента Володимира Зеленського з тодішнім главою офісу президента Андрієм Богданом.

Про це Ігор Уманський заявив в інтерв’ю.

«Я нечасто був на нарадах в офісі президента, але вони викликали у мене дисонанс. Для прикладу, ходить Володимир Зеленський по кабінету, шукає якісь документи, не може їх знайти, у нього якась важлива зустріч. Він хвилин 15 шукає ці документи і бачить, що Андрій Богдан  їх читає і не реагує», – розповів Ігор Уманський.

Ігор Уманський вважає, що надто була інтегрована робота Володимира Зеленського та  Андрія Богдана між собою. «Це неправильно з однієї простої причини: Володимир Зеленський є президентом України, повноваження і відповідальність лежать на ньому. Якщо хтось, виходячи з особистих взаємин, намагається створити ситуацію, щоб в той чи інший спосіб зловживати цим особистим фактором, не враховуючи інституціональний фактор, то це точно іде на зло», – сказав Ігор Уманський.

Нагадаємо, 11 лютого 2020 року президент України Володимир Зеленський  розповів, що  в офісі президента можливі відставки через конфлікти в команді.  У цей день Зеленський призначив керівником офісу президента Андрія Єрмака замість Андрія Богдана. День перед тим 10 лютого керівник офісу президента Андрій Богдан зареєстрував заяву про відставку.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: