У Херсоні спалили дах будинку народного депутата з БПП Олександра Співаковського

spaliti1

 

У Херсоні в ніч на неділю підпалили будинок народного депутата від БПП Олександра Співаковського.

Як повідомляє поліція Херсонщини, о 02:51 в поліцію від диспетчера служби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення, що в Дніпровському районі горить дах житлового будинку.

«На місці події поліцейські встановили, пожежа сталася в житловому будинку народного депутата України», — йдеться в повідомленні.

О 03:40 займання ліквідоване, ніхто із громадян не постраждав.

За даним фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна». Проводяться необхідні слідчі дії.

Водночас Depo.ua з посиланням на інформоване джерело повідомляє, що йдеться про нардепа Олександра Співаковського.

За словами джерела, в результаті підпалу повністю вигорів дах будинку. Також джерело повідомило, що за три дні до підпалу народний депутат отримав погрози.

Олександр Співаковський пройшов до Верховної Ради по 182-му виборчому округу, що на Херсонщині. Входить до фракції «Блок Петра Порошенка».

У фракції БПП згодом оприлюднили заяву щодо інциденту та заявили, що підпал будинку нардепа — «цинічний акт залякування та тиску на особу, що ухвалює рішення державного значення».

«Зважаючи на пізній час злочину, слід кваліфікувати подібні дії як замах на життя народного депутата і його родини», — заявили у БПП.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: