Американська розвідка прогнозує агресивні дії путіна щодо України

Putin-ubludok1

 

Президент Російської Федерації Володимир Путін готовий продовжувати агресивну політику щодо України, проте йому можуть перешкодити США, якщо займуть більш жорстку позицію.

Про це йдеться в матеріалі приватної американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, який є в розпорядженні Національного бюро розслідувань України.

Так, на зовнішньому фронті у Путіна також є ряд варіантів дій.

За словами аналітиків, Росія виробляла здатність послаблювати або активізувати свої операції в Україні і Сирії, а також при необхідності використовувати важелі в Північній Кореї, Афганістані та інших країнах.

«Дії Путіна будуть залежати від того, чи вирішать США зайняти більш жорстку позицію щодо Росії — через санкції або нарощування озброєнь — або чинитимуть менший тиск, ніж зараз. Якщо США оберуть колишній курс, Росія може продовжувати робити шкоду в регіонах, що становлять стратегічний інтерес для Вашингтона. Але якщо США зменшать обороти, Москва може почати більше співпрацювати і демонструвати більш конструктивну позицію в переговорах із Заходом», — заявили в Stratfor.

У той де час розвідники відзначають, що довгий перелік невідкладних проблем, які стоять перед Росією — включаючи економічний застій, посилення напруженості у відносинах із Заходом, конфлікти в кремлівських колах і активні протестні рухи — стане для президента РФ страхітливим викликом.

«Його стратегія у вирішенні цих проблем буде мати велике значення для визначення не тільки його терміну, а й ще багатьох десятиліть у Росії», — підсумували в Stratfor.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: