#Медреформа #Порошенко у дії показали у поліклініці, — мережа вражена

v-morg1

 

Відвідування столичної поліклініки викликало стільки негативних емоцій, що впору всім замислитися щодо правильності анонсуємої медичної реформи.

Такою думкою в соцмережі поділився волонтер та журналіст Тім Златкін, повідомляє 40ka.info.

“Сьогодні був у лікарні на Оболоні (кашляю давно) і “доповідаю вам через мордокнигу” – пролізти крізь секрети і інші пости орків було куди легше, ніж через натовп пенсіонерок до терапевта”, – зазначив волонтер.

За словами Златкина, шквальний артилерійський вогонь не зрівняється з чергою в поліклініці, хрін прорвешся. Особливо радує система талончиків на прийом до лікаря. Інквізитори Толедо і нацисти в концтаборах не могли придумати більш витонченого знущання над болючими тілами жителів і гостей столиці на зразок мене.

Водночас журналіста обурило, що здати аналізи і зробити флюорографію теж виявляється складає велику проблему.

“А знаєте, коли я зможу зробити флюорографію і здати кров?? Післязавтра, Карл!!! Хто там хвалив реформи, підніміть руки?”, – поділився волонтер.

На думку Златкіна, в Україні совок невикорінний, легше звільнити це міністерство (Міністерство охорони здоров’я, – ред) до дідька і створити нове, ніж щось змінювати, тому що міняти треба все.

Враження волонтера від відвідування лікувального закладу природньо викликали відповідну реакцію в соцмережі, так як, на думку українців, насправді розрекламована медична реформа, по суті, не покращує, а з кожним кроком погіршує ситуацію з медичним обслуговуванням в країні.

“Цирк ще той, краще збирати гроші на часину клініку”, “Були жахливі болі, в резістратуре записали на УЗД через три тижні”, “Кого не стосувалося, той і хвалить”, – пишуть обурені користувачі.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: