Будьте уважні, остерігайтеся підробок, — #Лещенко про #Луценко

leschenko-i-lucenko1-500x375

 

«Був в Україні один міністр внутрішніх справ. Прийшов на гаслах „бандитам — тюрми“ і майже чотири роки керував МВС. Встиг навіть у Януковича в уряді попрацювати міністром. І на всі звинувачення у відсутності покарання корупціонерів говорив, що винна прокуратура.

І ось він став генеральним прокурором. Навіть закон для нього спеціальний прийняли. Я довго думав, кого він буде звинувачувати в цей раз. Тепер виявилося, що у всьому винен… Кримінально-процесуальний кодекс.

Та ось невдача — перед тим, як стати генпрокурором, цей політик півтора року керував найбільшою президентською фракцією в парламенті. І він міг не просто вносити законопроекти, а також наполягати на їх включенні до порядку денного, і міг домовлятися з президентом про експрес-процедуру підписання законів — на все про все за півтори години. Але тоді теж хтось заважав.

На наступних виборах ви побачите його прізвище серед кандидатів у президенти, тому що все життя йому заважали, а тепер він іде „власними руками наводити порядок“. Будьте уважні, остерігайтеся підробок», пише нардеп Сергій Лещенко у своєму фейсбук, повідомляє sprotiv.org

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: