Колаборант Лещенко мав перерахувати за квартиру 7,550 млн грн з свого рахунку у «Сбербанке России». Документ

Leshenko-Sergyi-love1-500x375

 

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко має рахунок в «Сбербанке России», з якого він мав намір перерахувати грошові кошти на купівлю квартири за 7,5 млн гривень. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Це випливає з договору на купівлю нардепом квартири по вулиці Івана Франка, 11 у Шевченківському районі Києва, який оприлюднив на своїй сторінці у Facebook адвокат Олексій Шевчук.

Згідно з договором, придбана Лещенком квартира загальною площею 192 кв. м складається з 4 кімнат. При цьому ринкова вартість зазначеної нерухомості становить 5 млн 296 тисяч гривень.

«Продаж здійснено сторонами за 7 млн 550 тисяч гривень без ПДВ, які покупець сплачує продавцю через перерахування грошових коштів зі свого поточного рахунку, який відкрито у ПАТ „Сбербанк“ (МФО 320627) на поточний рахунок продавця, який відкритий в Київській філії АТ „Місто Банк“ до 2 вересня 2016 року», — сказано в договорі.

Leshenko-Sergyi-kvartira1-1Leshenko-Sergyi-kvartira2Leshenko-Sergyi-kvartira3

Однак, пізніше в пункт договору про перерахунок коштів були внесені зміни, і замість «Сбербанку» з боку покупця став фігурувати рахунок в «БТА Банку».

У той же час Лещенко при складанні договору вказав, що витрачені на придбання квартири кошти є його «особистою власністю».

“Лещенко Сергій Анатолійович (покупець) довів до відома директора ТОВ «Компанія з управління активами „Промислові інвестиції“ Паршакова Олександра Євгеновича, що на момент підписання цього договору він у шлюбі не перебуває, ні з ким не проживає однією сім’єю без укладення шлюбу, грошові кошти, що витрачені на покупку квартири, є його особистою власністю», — зазначається в договорі.

Народний депутат Сергій Лещенко придбав квартиру в новобудові в центрі Києва загальною площею 192 квадратних метра. Сам Лещенко на своїй сторінці у Facebook підтвердив інформацію про квартиру і розповів байку про походження коштів на таку покупку. Сергій збрехав, що гроші йому позичила власниця видання «Українська правда» Олена Притула та його коханка.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: