Тоталитарный закон Антона Геращенко: за митинг против власти дадут 3-5 лет тюрьмы. Законопроект

total-zakon1-500x374

 

Нардеп Антон Геращенко, который ранее работал пиар асом у главмента Арсена Авакова, придумал как посадить всех тех, кто выходит на улицы с протестами против, например, повышения цен на хлеб, тарифов на проезд на транспорте, девальвации гривни, предательства и госизмены чиновников правительства Яценюка, сообщает sprotiv.org.

Организаторам митингов теперь менты будут шить «подкуп участников массовых собраний».

Несомненно, «свидетелей» подкупа власть найдет среди мусорских топтунов или партийных активистов провластных партий.

Останется дело за малым — посадить всех учасников Евромайдана, которые пытаются требовать с новой антинародной власти выполнения обещаний данных на Майдане в 2014 году.

ПРОЕКТ
закону України
вноситься народним депутатом України
Геращенко А.Ю.

ЗАКОН УКРАЇНИ
«Про внесення доповнення до Кримінального кодексу України
щодо підкупу учасника масового заходу»

Верховна Рада України постановляє:

I. Доповнити Розділ XII Кримінального кодексу України (Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2001 р., №25-26, ст. 131 із наступними змінами) статтею 2951 «Підкуп учасника масового заходу» такого змісту:
«Стаття 2951. Підкуп учасника масового заходу
1. Пропозиція, обіцянка або надання особі неправомірної вигоди за її участь у масовому заході громадсько-політичного характеру (мітингу, поході, демонстрації, пікетуванні, зборах тощо), —
караються штрафом до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
2. Дії, передбачені частиною першою статті, вчинені повторно, або службовою особою, або за попередньою змовою групою осіб, —
караються штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років
3. Дії, передбачені частиною першою статті, що призвели до порушення чи зупинення роботи органів державної влади та місцевого самоврядування, або вчинені організованою групою, —
караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.
4. Особа, крім організатора злочину, звільняється від кримінальної відповідальності за дії, передбачені цією статтею, якщо вона сприяла його припиненню або розкриттю.
Примітка. У цій статті під неправомірною вигодою слід розуміти кошти чи інше майно, переваги, пільги, послуги або нематеріальні активи, вартість яких перевищує три відсотки розміру мінімальної заробітної плати, які пропонують, обіцяють, надають чи одержують без законних на те підстав.»

II. Прикінцеві положення.
1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.

Голова Верховної Ради України В. Б. ГРОЙСМАН

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: