Генпрокурорка Венедіктова не доплатила за проживання на держдачі, на яку має ”знижку”. Відео

Генпрокурорка Ірина Венедіктова вирішила не доплачувати за проживання у державній резиденції комплексу «Пуща-Водиця» площею майже 700 квадратних метрів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Після розслідування «Схем» про занижену вартість оренди резиденції Венедіктова обіцяла, що внесе доплату, якщо службова перевірка підтвердить занижену вартість оренди. У розслідуванні журналістів вказувалось, що плата за таку резиденцію вартує втричі дорожче, ніж платила генпрокурорка.

«Жодних додаткових доплат за проживання в державній резиденції Ірина Венедіктова не здійснювала, оскільки орендна плата була сплачена нею відповідно до розрахунку до договору про надання у користування держрезиденції», – пояснили у відомстві.

На їх думку, місячна плата за користування державною дачею «повністю узгоджується з арифметичними розрахунками вартості користування 1 кв.м.майна, наданого в користування, та періоду, в який Ірина Венедіктова користувалась ним».

Так само вважають і у комплексі відпочинку «Пуща-Водиця» Державного управління справами. «Венедіктовою І.В. сплачувались кошти за проживання у розмірі, передбаченому договорами користування будинком», – йдеться у відповіді.

Раніше «Схеми» повідомили, що генеральна прокурорка Ірина Венедіктова орендує державну резиденцію у комплексі відпочинку «Пуща-Водиця» Державного управління справами за цінами, вдвічі дешевшими за офіційну розрахункову вартість оренди інших будинків на території цього ж комплексу.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: