#Зрада, — бійці #АТО записали різке звернення до політиків. Відео

zrada-peremoga1

 

Бійці АТО висловили своє ставлення до протестів в центрі столиці і до закликів деяких політиків і провокаторів до армії “розвертатися й іти на Київ”, повідомляє 40ka.info.

У мережі з’явилася відповідний відеозапис з військовослужбовцями ЗСУ, які знаходяться при виконанні в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

“Армію вже деякий час “кличуть на Київ”. Псевдореволюція забула, що вона “псевдо”, їй сниться Аврора і штурм Зимового. І цілком реальна кров. Останні дні “заклики” перейшли кордон істерики: “армія, йди на Київ”, “армія вже йде на Київ”. Послухайте, що говорить армія. Послухайте, що говорить “нуль”. Це не з листа, не на замовлення, а як є. Нас дістало, що армією спекулюють, намагаються втягнути її в політичне лайно, провокують і ліплять свої прапори. А найбільше нас дратує, коли хтось говорить за нас, не маючи на це жодного права”, – говорить ся в підписі до ролика.

Учасники антитерористичної операції підкреслили, що захищають батьківщину, а не політиків.

“Якщо у вас є бажання повоювати, повертайтеся сюди, будемо тримати оборону. Ми йшли захищати свою батьківщину, свої будинки, а не якихось політиків. Це маразм. У мене навіть слів немає”, – заявив один боєць.

Інший військовий зазначив, що той, хто хоче змінити світ, повинен починати з себе.

“А армія буде перебувати на позиціях в зоні АТО стільки, скільки буде необхідно для врегулювання конфлікту, і ні на які провокаційні заклики ми не поведемося”, – додав він.

Третій боєць АТО нагадав, що армія – це стрижень держави, “і тримається зараз на ній все”. “І якщо хтось забув, що зараз відбувається, приїжджайте, і ми нагадаємо і покажемо”, – підкреслив він.

Автори відео відзначили, що йде війна, “яка багатьом здається далекою”, але яка не закінчилася.

“У записаному відео немає фальші, сценарію, репетицій і редакції. Все записувалося з коліс. З коліс БРДМ. Просто людей просили висловити своє ставлення до подій. Не буде чарівної палички, і дива не буде: все буде непросто і нелегко, як війна. Владу не потрібно любити, її треба змушувати працювати, регулярно струшувати, і при необхідності – змінювати. Але не стрибком у прірву. І не вибиваючи опору з-під країни, яка воює. Думайте. Не дайте себе використовувати”, – підсумували автори відео.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: