Пане #Аваков, де заява на звільнення? Народ чекає

avakov-vidstavka1-500x349 (1)

 

Минулого тижня я Вас вітала з Новим роком. Через те, що Ви бездієте, Ви стаєте співучасником злочинів, які у нас відбуваються в білий день. Минулого тижня вдень мені порізали шини. Це дріб’язок. Але доказ того, що Ви – некомпетентний міністр. Якщо вдень під Києвом Вас зневажає всяка шпана – то це Вам оцінка Вашої роботи.

Сьогодні зранку зловмисник напав у приватному дворі будинку на голову ТВК Людмилу Демченко. Ось як пjчався ранок в активістки Майдану, яка варила кулеші в 2013—2014 та в активістки селища, яка організовує свята для дітей. Після того, як Інститутську вмили кров’ю, Ви стали міністром.

А це платник податків, який вам платить зарплату і Ваш роботодавець в особі побитої Людмили Демченко.

Demchenko-Ludmila1

Не соромно?

Люди затримали нападника. Не поліція – не Ваші підлеглі. Люди – Ваші роботдавці. Поліця його хотіла швиденько забрати. До проведення слідчих дій. Благо були депутати місцеві, обласні, помічник нардепа (ми, Ваші роботодавці, оперативніші, ніж Ви й Ваші підлеглі, бачте, як виходить), то наші не дали забрати без слідчих дій. Вам і Вашим підлеглим так довіряють, що справу забрали в обласну прокуратуру.

Знаєте, скліьки платять за злочин в білий день? 1000 грн. За побиття літньої жінки. Ірпінь навіть встановив камери для своєї кишенькової муніципальної варти. Тобто Ваші друзі з Ірпеня, яких Ви не перший рік покриваєте бездіяльністю знають все про персування активістів в регіоні та про графік роботи. Тобто вичислити, коли треба проколоти шину або дати по голові їм легше, ніж Вам працювати й виконувати свою роботи.

По інший бік селища машину селищної голови Матюшиної потовкли. Зробили в бусі переворот.

Перед тим хтось в машині Матюшиній підкрутив болти. Вона їхала з дитиною і ледь вписалася в поворот. Не знаєте, хто б це міг бути? І які розцінки? За дитину в машині хоч пару сотень гривень доплачують?

Дивно. Два роки в регіоні таке твориться, а від Вас ККД нема взагалі… Це під Києвом… Боюся, думати, що відбувається по всій Україні, куди загальнонаціональним каналам довше їхати і де не живуть в грмоадх блогери «Української правди».

Побиття члена ТВК і активістки Лесі Петри-Єльникової не розкрите. Два підпали автівок активістки Акьонової з Петропавлівської Борщагівки – не розкриті. Побиття юриста Коцюбинської селищної ради, який захищає інтереси грмоади в судах – не розкрите. Побиття активістів Приірпіння, які мали місце влітку 2015 році не розкриті.

У перші місяці можна було казати, що система гнила. А за пару років – Ви мали зробити кадрові зміни. А їх нема. Тобто Ви як топ-менеджер не можете забезпечити роботу системи правоохоронних органів. При вас нас луплять гірше, ніж до вас.

Виникає логічне питання: НАХІБА нам працівник Аваков?

Правоохоронні органи – основа гарантій безпеки громадян. Так в теорії. А на практиці Ви низите цю підвалину своєю бездіяльністю. Держава утворилася виключно для того, щоб припинити війну всіх проти всіх. Після цього суверен має взяти відповідальність за здоров’я і життя людей.

Я досі не розумію як платник податків: де заява на звільнення? Скількох активістів мають побити, скільки машин мають спалити, щоб Ви це зробили? Може, Ви чекаєте звільнення за статтею?

Так у нас народ звик ротацію в Кабміні проводити без запису в трудову. Ви зрозумійте, що порушення суспільного договору не вимагає звільненя за власним бажанням чи за статтею.

Без поваги.

Законослухняний громадянин.

Ірина Федорів, Український інформаційний портал

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: