Давайте почнемо посадки з Пишного, а чому б і ні?, — блогер про махінації в Ощадбанку

Pishnyi-Andryi1

 

В гостях у Кафки:

Нацбанк оштрафував «Ощадбанк» майже 3 мільйони гривень за порушення службовими особами банку закону при здійсненні переказу 40 млн доларів у інтересах нардепа Ігоря Котвіцького.

Ще раз: Нацбанк оштрафував «Ощадбанк» на 3 мільйони гривень за виведення 40 000 000 доларів. Відал міндал? Це якби я придавила дверима свою праву руку як покарання за то шо вона взяла з холодильника пірожне після 6 вечора.

От ви за то шоб посадить Пишного, а може людина не знала, вона захворіла якраз в цей день, коли переводили гроші. Пишний — прекрасна людинонька, як видно з його щоденничка: патріотичненька, елегантненька, діточки в нього завжди в віночки вбранні і в вишиваночки, сім’я така прекрасна і сімейна. Донечька не поїхала до кацапів на якийсь там пісенний конкурс, хотя могла, а не поїхала. Щас підожди, я сльози витру і прийду. А як він дбає про свій банк: там же ж тоже все заквітчано і в іконах, і інклюзивність — вот ето всьо. А щоденничок на Укроправді ти читав? Там все про прощеня, про то шо нада одне одному прощать і буть добрішим одне до одного, а не то шо ви. Про то шо нада дивитись в будуще, а не озиратись хто шо спиздив з банка в минулому році, чорнороті ви і злоязикі жлоби.

Но як можна посадить Пишного, коли Аваков не сидить?

А бач, можна і нужно. І даже луче так, шоб Аваков ходив по волі, а ця прекрасна людина, шо оступилася трошечки влітку, да, шоб ця людина сиділа. Бо хай бляді жадні і тупорилі знають, шо ніхто за тебе не заступиться, коли ти будеш немножечко закривать глазоньки на то шо робиться в тебе в баночку. Так шо давай, сідай, котик, так нада.

Давайте почнем посадки з Пишного, а чому б і ні?

Faina Kaplan, фейсбук, БанкІск

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: