Через нерозбірливість у зв’язках колорад Ляшко може закінчити кар’єру у тюрмі. Розслідування

Lyashko-kolorad1-500x335

 

Якщо Генпрокуратура і справді має на колорада Олега Ляшка такий компромат, про який повідомляють джерела Національного бюро розслідувань України, то від усього дутого «радикального» іміджу Олега Валерійовича може не залишитися і сліду.

Можна констатувати, що Ляшко вже остаточно дістав усіх головних гравців коаліції. Судячи з усього, він і сам це сьогодні зрозумів, коли спочатку демонстративно хлопнув дверима у своєму кабінеті Голови ради коаліції. Сам Ляшко пояснив це тим, що коаліція затягує процес створення Антикорупційного бюро і подовжує повноваження Генпрокуратури. Мовляв, це «диктатура», яка вже при Януковичі призвела до Майдану. Хоча усім ясно, що подовження повноважень прокуратури до 15 липня не трагедія, а створити Антикорупційне бюро у більш стислі терміни явно проблематично. Але, хіба обходять Ляшка такі деталі?

І ця витівка Ляшка спочатку виглядала як його звичайні пустощі та гра у противсіха. Але. Вже за кілька годин Ляшко несподівано повідомив, що так не мила йому Генпрокуратура хоче зняти недоторканість з двох його депутатів — Мосійчука та Лозового. «Пропоную керованій президентом Порошенко Генпрокуратурі внести подання і на мій арешт. Це збирався, але не встиг зробити Янукович. Порошенко продовжує його справу», — написав він.

Зрештою, і це звичайне діло у радикалів, адже, той же Мосійчук вже повідомляв, що особисто Петро Порошенко замовляв вбивство Ляшка. Але. Як стало відомо з власних джерел в ВР, насправді на цих двох соратників Ляшка є серйозний компромат не лише з елементами того, на чому у свій час погорів сам Ляшко, але й з відтінком криміналу. І Ляшко, знаючи про це, вирішив зіграти на випередження. Мовляв, усе це брехні і політичні репресії стосовно правдоруба. Схема, вже випробувана Ляшком з скандально-драчливим виключенням «зрадника» еск-комбата «Айдару» Мельничука, бійка з яким мала приховати той факт, що Ляшко сам привів його в парламент.

Зрештою, у Ляшка нема вибору як йти ва-банк, адже, компромат на Мосійчука та Лозового може остаточно поховати його політичну кар’єру. Два таких скандали навколо однієї особи — це вже тенденція. Як зреагує радикальний виборець буде видно. У Ляшка хороший досвід виходу з таких ситуацій.

Єдине питання за що вирішили спалити Ляшка. Причина проста — він дістав геть усіх. Співпрацював з Льовочкіним проти Коломойського та Яценюка, нападав на Гонтарєву Порошенка, потім пив сто грам з людьми Коломойського і нападав на людей Льовочкіна, а останнім часом близько зійшовся з людьми Ахметова. Одним словом, таку нерозбірливість у зв’язках виявляв лише один український політик, який побував з усіма, Михайло Бродський. Як закінчилися його політичні походеньки відомо. Така доля може чекати й Ляшка.

Віталій Пирович, Національне бюро розслідувань України

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: