Мешканців Житомирщини закликали не голосувати за Олега Черпіцького. 4 фото

В рамках кампанії «Помста за розкол країни», розпочатої проти депутатів, які голосували за законопроект «Про засади державної мовної політики»,  активісти руху «Відсіч» навідались на Житомирщину, в округ, де планує балотуватись позафракційний нардеп-“тушка” Олег Черпіцький (округ № 67 з центром в смт. Чуднові Житомирської обл.).

Черпіцький проголосував 5 червня 2012 року за законопроект Ківалова-Колесніченка. В цій, як і в попередніх, поїздці активісти проводили роз’яснювальну роботу серед населення, чому не можна голосувати за Олега Черпінського на парламентських виборах.

Діяльність людей з листівками привернула увагу мешканців міста, а особливо зацікавила селищного голову, який встановив за активістами спостереження – їздив за ними по місту на машині, а потім викликав міліцію. Працівники міліції мали намір доставити молодь до відділку за звинуваченням у поширенні листівок, але після проведеної активістами інформаційно-роз’яснювальної роботи про права громадян на поширення інформації та відмову йти до відділку, правоохоронці обмежились складанням протоколів на місці.

Наразі акція «Помста за розкол країни» триває і активісти продовжують поширювати корисну для виборців інформацію.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: