Янукович-молодший тримає лідерство в Чемпіонаті України з трофі-рейдів. Фоторепортаж

Віктор Янукович-молодший, хоча і посів друге місце в Третьому етапі змагань Чемпіонату України з трофі-рейдів, який проходив у селі Осмолода (Івано-Франківська обл.), водночас, на сьогодні є лідером Чемпіонату в цілому, який ще має попереду два етапи.

За кермом цього авто Віктор Янукович-молодший проводив по 16 годин на добу

Змагання відбулося  в рамках міжнародної гонки по Горганському хребту Українських Карпат Gorgan Trophy ’11, в якій взяли участь 117 учасників з України, Росії, Білорусі, країн Прибалтики.

Черга на реєстрацію з представників близького та не дуже зарубіжжя

 

Позашляховики готові до старту

Вид на Осмолоду з висоти пташиного польоту

Багато учасників змагань ночували у наметах

Віктор Янукович-молодший оглядає автомобілі української збірної

Для участі в  чемпіонаті народний депутат узяв відпустку  на тиждень із переведенням частини своєї заробітної плати за цей час – на рахунок Охматдиту. Каже, що поєднує приємне  з корисним: пропагує здоровий спосіб життя, а головне, це для нього одна з можливостей побачити життя та проблеми співгромадян, щоб по можливості допомогти людям.

Найбільша проблема для місцевих - дорога

Депутат-регіонал Ігор Плохой з місцевими мешканцями

Трофі-рейдом називають  змагання з подолання бездоріжжя на позашляховиках і квадроциклах. Організатори заздалегідь визначають контрольні точки у важкодоступних місцях, а учасники повинні знайти якомога більше таких точок і сфотографуватися поруч.

Місцева молодь знайомиться з автоспортом

Люди віком постарше теж спострерігають за перегонами

Щоб мотивувати учасників  змагань до збереження природи в цих мальовничих  місцях, організатори запровадили «екологічний внесок».

Трофі-рейд – спорт для мужніх людей. Більшості страшно навіть на старт вийти, а перемагають у такому складному змаганні справжні герої.

Таке трапляється дуже часто

Екіпажі учасників  штурмували контрольні пункти в важкодоступній гірській місцевості, завантажившись запасами пального, мастил і ланцюгів, тросами для страховки машин. Рухалися дорогами-річками, по кам’яних руслах, долали круті, затяжні  схили, продиралися через лісові хащі закинутими дорогами, вибираючи  стратегію проходження маршруту в залежності від підготовки техніки, погодних умов і рельєфу. Багато маршрутів проходили через старий польсько-словацький кордон.

Перегони тривають і у темряві

 

Протяжність спортивної траси склала близько 150 кілометрів.

За кермом Тойоти депутат Одеської облради Вілен Шатворян

За три дні змагань учасники встигли зламати кілька дорогих позашляховиків, заляпатися з голови до ніг цілющою карпатською грязюкою і залишитися щасливими.

Старт о 6-тій годині ранку

Віктор Янукович каже, що воля до перемоги – сімейна  риса Януковичів. Тому, в наступних етапах змагань він докладе максимум зусиль задля здобуття перемоги. Спорт – це прекрасна можливість довести, в першу чергу собі, на що ти здатен.

Групове фото переможців змагань

Це справжні герої

 

Світлана Ковальська, для Табло ID

По темі:

Оставить Ответ

Вы должны войти чтобы комментировать.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: