Дружину Зеленского внесли у базу «Миротворця» за заклик повідомляти рашистам про переміщення #ВСУ. Фото. Відео

zel-viisk1

Сайт «Миротворець» вніс дружину кандидата в президенти Володимира Зеленського у свою базу через те, що 2014 року вона перепостила на своїй сторінці в Facebook публікацію російських ЗМІ, які просили за винагороду надсилати інформацію про переміщення українських військ. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Інформатор бойовиків НВФ. Після того, як інформація про пособництво поширилася 20.04.2019, сторінку видалила», — йдеться на сайті “Миротворця”.

Пост Елены Зеленской, в якому російське інформагенство LIFE пропонує українським громадянам 15000 рублів за відеоролики про пересування українських військ.
Користувачі Facebook обурювалися з приводу перепосту Зеленською в 2014 році публікації російського пропагандистського ресурсу LifeNews.
«Надсилайте відео переміщення українських військ. Гонорар 15 000 рублів», — йшлося у пості.

Водночас після того, як у мережі почало поширюватися обурення перепостом, пост Зеленської за 2014 рік був видалений з її сторінки, однак лишився в архіві.


Сама Олена Зеленська у переписці з кореспондентом «Української правди» фактично відмовилася коментувати свій давній пост, попросивши “не сприяти розгону цієї «новини».

Зеленська Олена Володимирівна внесена в базу Миротворця.
https://psb4ukr.org/criminal/zelenskaya-elena-vladimirovna/

Центр «Миротворець» просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України.

Раніше Зеленский назвав російські окупаційні війська на Донбасі — «повстанцями».

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: