Ряжений преЗЕдент як гібридна зброя

zel-gubarev1

Мені видається, що наступні мої роздуми є доволі слушними для опису можливих негативних сценаріїв розвитку ситуації.

У ході гібридної війни, як і будь-якої іншої, також відбувається удосконалення сил і засобів ведення бойових дій.

Ще на початку російської агресії ворог для створення потрібної телекартинки і віртуальної реальності використовував ряжених акторів і працівників спецслужб. Але сьогодні ряжені «жертви бандеровцев», що розповідають про «распятых мальчиков» удосконалили до рівня ряженого кандидата в президенти, який розповідає про кінець епохи жадібності і бідності.

Зеленський — це лише фейковий образ, призначений для зомбування телеглядачів. Якщо ряжений кандидат виграє вибори, ми матимемо ряженого преЗЕдента, а Кремль — усю повноту повноважень українського президента, а згодом і більшість в українському парламенті та лояльний уряд.

З жадібним олігархом, який віддав у користування телеканал і забезпечив юридичний і безпековий супровід ряженого кандидата, розрахуються нашими з вами грошима. Бо він прагне лише грошей, а не політичної відповідальності. Коломойський технічно відмежується від Зеленського, підкреслюючи, що не має і ніколи не мав ніякого на нього впливу, а лише виконував умови контракту.

Далі може бути два сценарія підпорядкування путіним України.

1. Ряжений президент за підтримки Росії стає інструментом, за допомогою якого Україна розвертається у бік Росії. Ймовірність перетворення Зе в ефективний політичний інструмент типу Тимошенко є вкрай низькою. Тому більш вірогідним є інший варіант.

2. Після формування в парламенті проросійської більшості і з огляду на неспроможність ряженого президента виконувати свої функції, Україна спочатку де факто, а потім і де юре перетворюється в чисто парламентську республіку. Тоді консенсусу олігархів під кураторством Кремля вже ніяке народне волевиявлення не загрожуватиме.

Сергій Сиротенко, фейсбук, 40ka.info

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: