В СБУ зареєстровано заяву про державну зраду Зеленського, — Вадим Гладчук

Gladchuk-SBU-15-04-2019-1

Служба безпеки України (СБУ) зареєструвала заяву стосовно кандидата у президенти Володимира Зеленського, якого редактор інтернет-видання sprotiv.org Вадим Гладчук звинувачує у державній зраді, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За словами журналіста, заяву про вчинення дій, передбачених ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада), зареєстрували 15 квітня 2019 року.

Gladchuk-SBU-15-04-2019-2

Гладчук, зокрема, звинувачує Зеленського в отриманні мільйонів російських рублів за державні замовлення уряду Російської Федерації під час війни України за Донбас.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Отримувач коштів від уряду Російської Федерації Зеленський В.О. з 2014 року  почав інформаційну українофобську медійну кампанію проти України, українців та мобілізації. Це відео розміщено «Вечірнім кварталом» 7 липня 2014 року.

Через два тижні 21 липня 93 ОМБр перший раз штурмувала с. Піски. Загинуло 6 захисників України, поранено 11.

Посилання на оригінал https://www.youtube.com/watch?v=kgOSrw9Q8rc», пише Гладчук.

Також Гладчук заявляє, що Зеленський в інтерв’ю з Дмитром Гордоном розповів, що проводив час у російських лазнях із держдіячами РФ. Зокрема, Зеленський сам хвалився, що серед них були Дмитро Медведєв та Віктор Янукович.

Гладчук висловлює впевненість, що саме особисте знайомство та пиятики у російських банях спонукали політиків РФ використати кандидата для руйнування державності України.

Серед доказів російського сліду у балотуванні Зеленського Гладчук вказує агітацію за Зеленського від депутатів Держдуми РФ Жириновського та Наталії Поклонської, комуніста Зюганова та сєпара Губарева.

Повний текст заяви про злочин та обставини, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення Зеленським опубліковані за цим посиланням.

 

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: