Кандидат у президенти Зеленський за допомогою офшора ухиляється від сплати податків в Україні. Документ

Zelenskyi-Volodimir1

 

Журналісти знайшли докази того, що Володимир Зеленський, який претендує на роль нового президента України, використовує офшори для ухилення від сплати податків в Україні. Виявилось, що «самий чесний» кандидат не далеко пішов від свого шефа Коломойського і також, як і він, виводив прибутки своїй компанії з України, щоб не платити податки. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Студія «Квартал 95» була зареєстрована на офшор на Кіпрі, і це означає, що керманич команди «ЗЕ» такий же «офшорник», що ухиляється від сплати податків в Україні, як і інші українські олігархи. Така схема дозволила Зеленському зібрати великий капітал, який щонайменше вимірюється в десятках мільйонів доларів.

Слуга народу» з багатомільйонними статками вже не може сказати, що він сплатив на них податки в Україні та чесно заробив їх. Насправді виявляється, що він значно ближче за своєю сутністю до олігархів на кшталт Коломойського, ніж до звичайного народу.

Цікаво, що ця приголомшуюча інформація була відома ще у вересні 2010 року, коли на сайті ТСН були розміщені нові дані про  власників «Студії «Квартал- 95». Головним засновником компанії із часткою понад 99% став кіпрський офшор  Art fox studios limited, зареєстрований за адресою Аджиоу Павлоу, б. 15, Ледра хауз, г. Ажиос Андреаз. Тоді сайт Коломойського повідомив, що за Зеленським начебто залишилось лише 0,01% студії. Але ще тоді всім було зрозуміло, що власником «Кварталу» так і залишився Зеленський, а акції студії лише переписали на офшор для ухилення від сплати податків в Україні. Звісно, потім цю інформацію видалили, але журналістам вдалося знайти її в архівах. Крім цього, Зеленський неодноразово підтверджував, що саме він є кінцевим власником «Кварталу» підтверджуючи тим самим участь в офшорній схемі.

Наразі є всі підстави вважати, що «офшоризація» компанії «Студія «Квартал- 95» була проведена не тільки для ухилення від податків в Україні, але і для  приховування реальних статків Зеленського у випадку появи претензій до нього з боку вітчизняних фіскальних органів.

Zelenskyi-Volodimir-ofshor1

В своїй декларації «чесний Слуга народу» не вказує своїх реальних доходів, а це означає, що він навмисно намагається ухилятися від сплати податків та дурити податкову. Виявляється, він дурить і нас з вами, тому що несплачені податки мають йти на медицину, освіту та інші бюджетні видатки.

А тепер скажіть собі, чи буде такий кандидат у разі перемоги вести свою діяльність чесно, якщо ще до виборів він погруз в офшорних схемах?

Нині,  вирушивши у похід за президентською булавою за волею свого хазяїна Коломойського, Зеленський, вочевидь, забув «підчистити» цю компрометуючу його інформацію.  Тому йому нічого іншого не залишається, як вдаватися до невдалої імпровізації, відповідаючи на запитання дописувачки у Фейсбуці  про те, чи збирається він виводити свою компанію із офшорів.

На пряме питання щодо офшорів, помічник Зеленського відповів на офіційній сторінці «Слуги народу»:

«Ці офшори зароблені великим трудом».

Оприлюднена інформація у ЗМІ про офшори Зеленського наочно продемонструвала, яка глибока прірва лежить між його пафосними обіцянками і реальними діями, та те, що він просто грає роль «чесного кандидата», яка лише гарно розписана сценаристами та режисерами.

Але український виборець вже не такий, як був раніше. Він вже вміє думати та аналізувати та на 100% не дозволить мафіозі Коломойському привести свою людину до влади й знову ошукати українців, демонструючи їм красиві фільми та солодкі обіцянки.

 

 

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: