Нецензурну лайку нардепа з БПП Барни знову винесуть на регламентний комітет ВР. Відео

Skryabin-Rada1

Регламентний комітет Верховної Ради вирішив продовжити розгляд інциденту з народним депутатом від БПП Олегом Барною, який стався у кулуарах парламенту 2 жовтня 2018 року.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні комітету 8 жовтня, повідомляє 40ka.info.

«Ми продовжимо обговорення в середу (17 жовтня — ред.)», — сказав в.о. голови комітету Павло Пинзеник.

На початку засідання секретар комітету Дмитро Лубінець (БПП) повідомив, що є лист Барни, у якому він інформує комітет, що перебуває у своєму виборчому окрузі і не може взяти участь у засіданні комітету. У цьому зв’язку комітет вирішив заслухати на засіданні позицію журналіста, який брав участь у інциденті з Барною.

За словами журналіста, телеканал вимагає від фракції БПП виключити Олега Барну зі складу фракції, а від Голови ВР Андрія Парубія — позбавити нардепа депутатських повноважень.

3 жовтня голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Вікторія Сюмар на засіданні комітету вибачилася за дії свого колеги по парламенту Олега Барни, який використав нецензурну лайку у розмові з журналістом, та закликала Регламентний комітет дати оцінку його діям.


2 жовтня у мережі з’явилося відео, на якому видно, як народний депутат Барна в кулуарах Верховної Ради нецензурно облаяв журналіста після запитання про кнопкодавство парламентарія під час голосування у сесійній залі ВР.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: