Нардеп Грановський заступився за російського олігарха Фукса: з Павла намагаються зробити одіозну людину

fuks-klichko1-500x249

За словами депутата, він давно знає підприємця, але в частині бізнесу його з ним ніколи нічого не пов’язувало, повідомляє 40ka.info.

З бізнесмена Павла Фукса намагаються зробити одіозну людину, хоча при цьому з ним тісно спілкуються багато чиновників самого різного рівня.

Таку думку висловив народний депутат Олександр Грановський (фракція «Блок Петра Порошенка») в інтерв’ю РБК-Україна.

За словами нардепа, вони з Фуксом є членами опікунської ради всесвітньої єврейської організації Гілель.

«Я знаю багато років Павла Фукса. Мене в частині бізнесу з ним ніколи нічого не пов’язувало. Були якісь заяви в пресі про те, що я допомагав йому в якихось його судових чварах, що не відповідає дійсності, – сказав він. – З Павла сьогодні намагаються зробити одіозну людину ті чи інші люди, напевно, у них є якась мотивація. Але, знову-таки, є претензії – кладіть на стіл папери, будемо на них дивитися».

При цьому Грановський рекомендував звернутися до Фуксу «з інформаційним запитом з проханням прокоментувати хоча б орієнтовно кількість різних чиновників самого різного рівня, з якими він тісно спілкується».

«Ви здивуєтеся: майже всі. І всі ці люди нічого поганого в цьому не бачать. Але в будь-якому випадку, некоректно з мого боку коментувати поведінку інших людей», – сказав нардеп.

Нагадаємо, раніше журналісти з’ясували, що народний депутат Грановський їздить на 10-х незадекларованих авто (відео).

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: