#Крим сьогодні є Росією, – #Медведчук похвалився відпочинком на окупованому півострові

Medvedchuk-mitnyi-souz11-500x327

Лідер руху «Украинский вибір» і кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук, коментуючи свій відпочинок у Криму, заявив, що півострів сьогодні де-факто є територією Росії.

Про це він заявив у ефірі одного з російських пропагандистських телеканалів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Крим – місце, яке я любив і люблю. Там я відпочивав і відпочиваю сьогодні, і це не є секретом ні для кого в Україні. Я і в цьому році відпочивав, і в минулому, і буду відпочивати далі», – наголосив політик.

Крім того, він відповів на питання, кому насправді належить Крим.

«Я можу сказати, що Крим, згідно з чинним законодавством та Конституцією, – це Україна. Де-юре – це Україна, а де-факто – це, на жаль, Росія. Хочемо ми з цим погоджуватися, чи ні, але за фактом це саме так», – підкреслив він.

Також Медведчук заявив, що з Росією слід вести перемовини та домовлятися щодо претензій, які висловлює Україна. За його словами, не потрібно говорити з позиції образи, позиції помсти й протистояння.

Раніше Віктор Медведчук підтвердив інформацію, що його дружина відома телеведуча Оксана Марченко має бізнес в Росії, але керує ним він.

Хто такий Віктор Медведчук: дивіться відео.

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: