ZIK вимагає від «Братства» Корчинського негайно зняти блокаду телеканалу

utiski-svoboda-slova1

 

 

Телеканал ZIK вимагає від організації «Братство» Дмитра Корчинського негайно зняти блокаду і не загрожувати його діяльності, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це йдеться у заяві на сайті телеканалу.

«Команда ZIKу вимагає від представників радикальної організації „Братство“ Дмитра Корчинського негайно зняти блокаду і не загрожувати діяльності останнього незалежного телеканалу в Україні, його журналістам та запрошеним на ефіри гостям. А також просить особисто міністра МВС України А. Авакова відреагувати на бездіяльність правоохоронців», — сказано у заяві.

Активісти «Братства», яке очолює провокатор Корчинський, розпочали цілодобове пікетування телеканалу ZIK під столичною студією в Міжнародному центрі культури та мистецтв Федерації профспілок України, що на Алеї Героїв Небесної Сотні, 1.

Корчинський написав маячню у Facebook, що його люди починають цілодобове пікетування ZIKу, оскільки в нього з’явилася інформація, що Віктор Медведчук зібрався купити телеканал.

«Нині активісти Братства розпочали цілодобове пікетування ЗІКу з метою продемонструвати готовність знищити цей канал у разі остаточного придбання його Москвою. Розглядається можливість блокади», — каже він.

В ефірі натомість розповіли, що керівництво каналу вважає слова Корчинського абсурдом, бо взагалі не збирається продавати телеканал будь-кому.

Водночас, телеканал повідомив, що Жовтневий палац зараз перебуває під охороною «Національних дружин», представники яких перебувають у приміщені палацу, аби не допустити напад на канал.

27 березня 2018 року в організації «Національні дружини» заявили, що взяли під охорону телеканал ZIK, щоб «захистити свободу слова».

По темі:

Комментарии закрыты.



Close
Приєднуйтесь!
Читайте нас у соцмережах: